FAQ

Een antwoord op veelgestelde vragen

Wat is lead generatie?

Het doel van lead generatie is koopklare klanten vinden. Klanten die onmiddellijk nood hebben aan jouw producten of diensten. Klanten die echt geïnteresseerd zijn. Klanten die overgaan tot actie. Vaak is het vinden van dergelijke leads een tijdrovende en dure zaak op een beurs, via print- of met radioreclame of via een callcenter. Het aandeel van online search mag je daarbij niet negeren. Meer en meer mensen zoeken eerst op het internet naar wat ze willen kopen. Ook zijn ze sneller overtuigd om bij jouw zaak te kopen of reserveren, als ze op jouw webpagina’s relevatie en inspirerende informatie vinden.

Wanneer mag ik de eerste leads verwachten?

Leads4Sale geeft je de garantie op een plaats in de eerste Google zoekresultaten voor jouw specifieke dienst of product. Alleen zo kunnen potentiële klanten niet om jouw bedrijf heen. Die eerste plaats, en dus ook de eerste leads, mag je vanaf de eerste dag dat de website van jou is verwachten. De site werd namelijk reeds voortdurend bijgestuurd en geoptimaliseerd werd voor je hem ging huren.

Waarom is online visibiliteit en een hoge positie in de Google zoekresultaten zo belangrijk?

Google, en andere zoekmotoren, geven aan elke website een ranking. Dat is een plaats in de zoekresultaten, die bepaald wordt door meer dan honderd factoren. Des te hoger jouw bedrijfsgegevens scoren, des te meer klanten contact zullen opnemen. Uit recent onderzoek blijkt namelijk dat 91% van de Google gebruikers zich tot de eerste resultatenpagina beperkt (door Catalyst in 2013), waarbij de eerste 3 plaatsen met de meeste kliks gaan lopen. Je kan die positie beïnvloeden door online te adverteren, maar ook door te optimaliseren.

Een Leads4Sale website is sterk geoptimaliseerd qua techniek, tekstopbouw en links en heeft dus veel kenmerken die bepalend zijn voor Google ranking.

Wil je nog meer weten?

Ik heb al een eigen website, heb ik Leads4Sale dan nog nodig?

Ja. Leads4Sale staat niet in de weg van je eigen website, het is een vruchtbare aanvulling. Potentiële klanten komen dan via meerdere online kanalen, waarbij Leads4Sale de beste positie in Google zal halen zodat je meer nieuwe klanten bereikt. Je eigen website kan je blijven gebruiken in communicaties, zodat het standaardverkeer naar je website gegarandeerd blijft.

Ik heb géén eigen website, is dat een probleem?

Nee. De Leads4Sale aanpak kan perfect op zichzelf staan. Op jouw Leads4Sale geoptimaliseerde website staan enkel de contactgegevens, info en foto’s of video van jouw zaak. Een waarborg voor nieuwe kwalitatieve leads. Een eigen website is dus geen must voor Leads4Sale.

Moet ik zelf tekst en beeld aanleveren?

Nee. Je hoeft geen recent fotomateriaal of teksten aan te leveren. De Leads4Sale aanpak is allesomvattend. In een oogwenk maken we voor jouw product of dienst geoptimaliseerde teksten met logo en sprekende foto’s of video. We vullen dit pakket aan met enkele blogposts per maand zodat meer bezoekers op je website een garantie zijn.

Wil je nog meer weten?

Kan ik zelf meer leren over online marketing?

Ja. U kan ook zelf leren om online aan de slag te gaan. Dan heeft u de touwtjes zelf in handen. Onze partner WebKrunch Training kan u daarbij helpen.

WebKrunch Training gaat op zoek naar uw bestaande kennis. Zo krijgen we een zicht op de online expertise die je nog mist. Stap per stap leren we je in enkele privé trainingsessies hoe het internet in elkaar zit. Onze specifieke bedrijfstrainingen gaan door bij jou op kantoor, of bij WebKrunch in hartje Antwerpen.

Leer WebKrunch Training kennen.