Lead Generation

 • Heb je een bedrijf op poten gezet? Dan wil je waarschijnlijk maar één ding. Uiteraard wil je een heleboel plezier maken en doen wat je graag doet, daar twijfelt niemand aan. Maar je wil toch ook je producten en diensten goed kunnen verkopen? Je wil toch ook dat deze goed op de markt liggen en dat je binnen de kortste keren een florerend klantenbestand hebt? Inderdaad. Maar hoe doe ik dit precies, horen we je jezelf afvragen. Het antwoord is eenvoudig: door lead generation.

  Lead generation als voorloper van je sales

  Lead generation – in het Nederlands ook wel lead generatie genoemd – bestaat er in dat je gegevens van mogelijke klanten verzamelt via het internet. Prospecten oplijsten die je kan contacteren voor de verkoop van je producten en diensten, want dat is natuurlijk je uiteindelijke doel! Een lead vertoont interesse in je services en voor lead generation stemt deze er ook zelf in toe om gecontacteerd te worden.

  Hoe precies? Door bijvoorbeeld zijn e-mailadres in te vullen of andere gegevens voor een nieuwsbrief, voor aanbiedingen of promoties. Heel vaak gaat dit in zijn gang op een zogenaamde landingspagina. Wat is dit precies? Wel, dit is een webpagina, die speciaal wordt opgezet voor een specifiek product. Bestaat je core business bijvoorbeeld uit de verkoop van sauna’s of andere wellnessfaciliteiten? Dan is een catchy landingspagina met enkele getuigenissen en een contactformulier voor je nieuwsbrief een mooi begin voor lead generation. Je doel? Zoveel mogelijk bezoekers zich laten inschrijven!

 • Leads4Sale Meer Leads Leadman

Een geoptimaliseerde website zorgt voor een goede lead generation

Je kan zelf een landingspagina opstellen, maar dit is niet zo vanzelfsprekend. Deze – en de rest van je website – dient namelijk een zoekmachine vriendelijk karakter te hebben. Dit houdt in dat er zoekmachine optimalisatie toegepast moet worden en dit is precies waarin Leads4Sale – in samenwerking met Webkrunch – op de proppen komt. Vertrouw je Search Engine Optimization toe aan een echte specialist, die weet van aanpakken. Zo begin je alvast goed aan je lead generation-project.

Linkbuilding, een SEO-gerichte content, krachtige beelden, strakke looks, sociale media en ga zo maar verder. Zoekmachine optimalisatie bestaat uit diverse facetten, die we als geen ander kennen. Het lijkt eenvoudig, maar geloof ons vrij: een doordachte visie en een lange termijnplan zijn een absolute must bij alle lead generation-projecten, ook bij het jouwe.

Lead generation en Leads4Sale: twee handen op één buik

Wil je je klandizie vergroten? Dan heb je verschillende mogelijkheden, waarom dan deze lead generation? Eenvoudigweg omdat onze moderne – lees: digitale – samenleving vraagt om een online strategie. Denk er maar even over na. Waar gaan je potentiële klanten op zoek naar wat ze nodig hebben? Precies, op het internet. Vandaar het belang om je duidelijk te profileren met een website die perfect aansluit bij je huisstijl, je doelgroep en je services.

Leads4Sale en lead generation, het zijn twee onafscheidelijke begrippen. Wil je ook de hulp van een expert in huis halen? Contacteer ons dan vandaag nog via het telefoonnummer 03 / 297.63.39 of via e-mail. Je wordt steeds zo snel mogelijk verder geholpen.

 • Leads4Sale Meer Leads Leadman

 • Geïnteresseerd in kwalitatieve leads? Neem contact!

  • Naam *
  • E-mail *
  • Telefoon *
  • Bedrijf

  Vraag